tag:blogger.com,1999:blog-545446230305893070.post7441994072023130807..comments2023-08-06T18:01:55.710+03:00Comments on Kiraz Dünyası: Pirinçli Patlıcan Yemeğikirazdünyasıhttp://www.blogger.com/profile/12757081379702841308noreply@blogger.comBlogger4125tag:blogger.com,1999:blog-545446230305893070.post-87444412800325226332008-06-10T19:11:00.000+03:002008-06-10T19:11:00.000+03:00Karidesler zeytinyağlı barbunya balık pasta hepsi ...Karidesler zeytinyağlı barbunya balık pasta hepsi nefis görünüyor ellerinize sağlık..Ben de yazın barbunyayı alıp derin dondurucuya atıyorum kışın ya da acil durumlarda elimin altında çabucak pişen bir yemek oluveriyor.Kuru barbunya önceden ıslatıldığı için zaman alıyor..Çok da <BR/>severim..<BR/>Barbunyaları saklarken, önce sıcak suya 1-2 saniye atıp sonra soğuk suya atıp süzüp kuruyunca buzdolabi poşetine koymak daha iyi oluyor..Bence deneyin onu da..Sevgimle..<BR/>http://sehnazmutfakta.blogcu.com/Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-545446230305893070.post-51044237409126870002008-06-09T22:31:00.000+03:002008-06-09T22:31:00.000+03:00Hayatım pek severim patlıcanı. Ve bu tarif ne de g...Hayatım pek severim patlıcanı. Ve bu tarif ne de güzel yapmış. ne leziz olmuştur.<BR/><BR/>Ellerine sağlık.<BR/><BR/>sıcacık sevgiler.<BR/>http://www.misssgibi.comAnonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-545446230305893070.post-17671014520669363132008-06-07T17:51:00.000+03:002008-06-07T17:51:00.000+03:00canım ellerine sağlık cok guzel ve lezzetli görunu...canım ellerine sağlık cok guzel ve lezzetli görunuyor afiyet olsun sevgiler iyi hafta sonları..banu kırmızıgülhttps://www.blogger.com/profile/11911825608418912642noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-545446230305893070.post-1937992089346301472008-06-07T12:08:00.000+03:002008-06-07T12:08:00.000+03:00canım çok leziz ve hafif görünüyorellerine sğalıks...canım çok leziz ve hafif görünüyor<BR/><BR/>ellerine sğalık<BR/>sevgilerrAnonymousnoreply@blogger.com